1. Home
  2. Recepten
  3. indisch gekruide worstenbroodjes

indisch gekruide worstenbroodjes

Door: slijpstraat13

  •  , Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-02-2014

Ingrediënten 20 personen


1,5 zakje boemboe nasikruiden,300gr verse worst,1 el ketjap manis,sambal badjak,5 velletjes bladerdeeg,1 ei ,2 el geraspte kokos en bakpapier


Verder heb je nodig


Oven en bakpapier

indisch gekruide worstenbroodjes
indisch gekruide worstenbroodjes
indisch gekruide worstenbroodjes
indisch gekruide worstenbroodjes

Een pittig borrelhapje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Week de nasikruiden volgens de verpakking en klop het ei los

Bereidingswijze

Haal het gehakt uit de verse worst en kneed de nasikruiden,ketjap en naar smaak de sambal erdoor verdeel het gehakt in 5 porties en vorm elk tot een rol die even lang is als de plakjes bladerdeeg
verwarm de oven voor op 200 gr.leg de plakjes deeg op een plank leg er een rolletje gehakt op en sla het deeg over het gehakt plak het bladerdeeg dicht met wat water.snij elk rolletje in 4 stukken en leg ze op de bakplaat.bestrijk het deeg met het losgeklopte ei en eventueel de geraspte kokos.
bak de broodjes in het midden van de oven in ong 20 min gaar en goud bruin.laat ze eventueel afkoelen verwarm ze vlak voor het serveren in een oven op 175 gr in ong 10 min

Serveertip

Eens iets anders voor bij de borrel

Bron

C1000 recepten



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van slijpstraat13
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top