Yuca (Cassave)

  • Antiliaans, Bijgerecht
  • 30-60 min.

Lekkereafwisseling van aardappels of friet.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 - 6 gepelde, gehalveerde cassaves (yuca)
1 tl zout
4 fijngesneden teentjes knoflook
sap van 1 citroen
125 ml olijfolie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 435,57 kcal
Koolhydraten 35,61 g
Eiwitten 0,82 g
Vetten 31,50 g

Bereidingswijze

Kook de yuca in water met zout totdat het gaar is (ongeveer 25 minuten). Giet de yuca af. Voeg de knoflook en de citroensap toe. Verhit de olijfolie in een pan totdat deze gaat pruttelen, doe dan de yuca erin. Goed mengen en dan serveren.

Bron

In Curacao gegeten en recept van www.cubakeuken.nl

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jvheijzen avatar
jvheijzen

Doorsturen

Home Recepten