Brownies met cheesecake

  • 20-30 min.
  • Brownies met cheesecake

    Brownies met cheesecake

    Brownies met cheesecake

  • Brownies met cheesecake

    Brownies met cheesecake

    Brownies met cheesecake

Brownies met cheesecake, voor 16 stukken

Deel dit recept

Ingrediënten 16 personen
Cheesecakebeslag:100 g ricotta
100 g mascarpone
30 g suiker
1 tl vanille-extract
1 ei
5 tl creme fraiche
1 el bloem
Browniebeslag:
250 g pure chocolade, grof gehakt
250 g boter
6 eieren
350 kristalsuiker
1 tl vanille-extract
10 g bloem
snuf zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Beboter een vierkant bakblik en bekleed met bakpapier.
  3. Meng ricotta, mascarpone, suiker, vanille extract, ei, cre frahe en bloem tot een glad mengsel.
  4. Verhit chocolade en boter au bain-marie en laat iets afkoelen.
  5. Klop in een andere kom de eieren, kristalsuiker en vanille extract tot het begint te schuimen.
  6. Voeg chocolade mengsel toe en voeg 10 g bloem en zout toe.
  7. Giet het browniebeslag in het bakblik en giet het cheesecake beslag erbij. Maak er met een mes leuke vormen in.
  8. Bak 25 min. in de oven.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

francien_opdebeker avatar
francien_opdebeker

Doorsturen

Home Recepten