Stoofpotje hete bliksem

  • Geplaatst op 24-01-2014
  • Stoofpotje hete bliksem

    Stoofpotje hete bliksem

    Stoofpotje hete bliksem

Stoofpotje hete bliksem (vanaf ca. 6 maanden)

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Hoeveelheid vergelijkbaar met een potje van 200/250 gram,

30/40 gram rundvlees, 50 gram aardappel, 90 gram appel, eetlepel olie of vloeibare margarine
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Bereid het rundvlees volgens het recept maar dan zonder zout. Neem 30 40 gram vlees apart voor de baby. Doe het vlees in een kleine dichte stoomovenpan of een kleine kookpan en zet het apart.
2. Schil de aardappel en snijd hem in blokjes. Doe de ze in een stoomovenpan met gaatjes en schuif in de stoomoven. Of kook ze in weinig water of fond op de kookplaat gaar.Functie: Stomen100 C 15 minuten
3. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe de appelblokjes in een dichte stoomovenpan en schuif deze bij de aardappel in de stoomoven. Of doe ze bij de aardappel in de pan en kook verder.
4. Zet het vlees ook in de stoomoven en stoom verder. Of verwarm het op de kookplaat.Functie: stomen100 C 5 minuten
5. Pureer appel en aardappel met vlees en olie of margarine in de blender of keukenmachine. Voeg eventueel iets water of fond toe om het wat smeuer te maken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten