Filetlapjes met witte wijn.

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-01-2014

Vleesgerecht voor bij de pasta.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 varkensfiletlapjes
2 el bloem
50 g boter
2 tenen knoflook, fijngesneden
125 ml droge witte wijn
100 ml runderbouillon (van tablet)
1 bakje platte peterselie (20 g), de blaadjes fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bedek de filetlapjes met de bloem en bestrooi mer peper. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak het vlees 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan. Bak in dezelfde pan de knoflook 1 min. Schenk de wijn en de bouillon erbij en laat in ca. 10 min. tot 1/3 inkoken. Leg het vlees terug in de pan en verwarm nog 7 min. op laag vuur, met de deksel schuin op de pan. Zet het vuur uit en verdeel het vlees over 4 borden. Laat de rest van de boter al roerend smelten in de saus. Voeg de peterselie toe eb schenk de saus over het vlees.

Bron

Ah.nl

Serveertip

Lekker bij spaghetti met venkel.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten