Entrecote met citroen Hollandaise, bak aardappel en tomatens
- Nederlands,
- 30-60 min.
Hoofdgerecht met vlees
Bereidingswijze
1. Was de sla, snij de tomaten in partjes, meng dit met elkaar, breng op smaak met olie, azijn, peper en zout en voeg de croutons toe.
2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de koekenpan en bak hierin de aardappels tot ze mooi bruin zijn.
3. Snipper de sjalotten en bak deze even kort aan, blus af met de azijn en het water. voeg de citroensap toe en kook dit mengsel in tot #34;.
4. Zeef dit mengsel en voeg hier de eidooiers aan toe en klop het au bain marie 3 minuten goed door elkaar.
5. Snij de boter in kleine blokjes en klop deze een voor een door het ei mengsel.
6. Bestrooi de entrecotes met de JB Lemon Pepper. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de entrecote in tot deze rosis. Serveer direct met de aardappels, salade en saus.