Tandoori kip met pastinaak, spek en aardappelen

  • Thais,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-01-2014
  • Tandoori kip met pastinaak, spek en aardappelen

    Tandoori kip met pastinaak, spek en aardappelen

    Tandoori kip met pastinaak, spek en aardappelen

Hoofdgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
400 gram kipfilet

1 Spaanse peper

2 tenen knoflook

1 pastinaak

8 eetlepels yoghurt

100 gram spekblokjes

400 gram aardappelen

olijfolie

100 milliliter water

Jonnie Boer Garam Masala
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snijd de kipfilet en aardappels in blokjes, de pastinaak in reepjes en de knoflook en peper fijn.

2. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de kipfilet rondom bruin aan, en voeg na 5 minuten de pastinaak, rode peper, knoflook en de yoghurt toe.

3. Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook hier de aardappels in gaar.

4. Voeg de spekblokjes bij de kipfilet en bak deze mee voor 2 minuten.

5. Voeg de JB Garam Masala toe samen met het water en laat dit pruttelen voor 10 minuten.

6. Als de aardappels gaar zijn giet je ze af en voeg je ze bij de rest van de ingrediten.

7. Meng alles goed met elkaar en serveer het.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten