Roerbakschotel van groenten, kokos en tempeh

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2014
  • Roerbakschotel van groenten, kokos en tempeh

    Roerbakschotel van groenten, kokos en tempeh

    Roerbakschotel van groenten, kokos en tempeh

Gezonde roerbakschotel van groenten met JB Thai Green Curry, kokos en tempeh

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gram waspeen
200 gram sugar snaps(peultjes)
200 gram mini tomaatjes
200 gram tempeh
2 rode uien
4 tenen knoflook
8 eetl. kokosmelk
4 eetl. gehakte koriander
2 eetl. JB Thai Green Curry
zonnebloemolie om te frituren en roerbakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Snij de waspeen in plakjes en verwijder kop en kont van de sugar snaps. Halveer de rode ui en snij in plakjes. Pel en hak de knoflook. Hak ook de blaadjes koriander fijn.
2. Verhit een laag olie in een steelpan, snij de tempeh in kleine, dunne plakjes en frituur ze goudbruin. Laat ze uitlekken op papier en bestrooi ze met zout.
3. Verhit een scheut olie in de wok en voeg de knoflook toe. Schep enkele seconden om en voeg dan de ui, wortel en sugar snaps toe. Bestrooi met de JB Green Curry en roerbak 3 minuten op vol vermogen door. Blus de wok af met de kokosmelk en laat op laag vuur 2 minuten smoren.
4. Snij de mini tomaatjes door midden en roer door de groenten in de wok. Schep de curryschoten in diepe borden, strooi koriander bovenop

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten