1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Quiche
  5. Quiche Lorraine

Quiche Lorraine

  • Frans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2014

Ingrediënten 6 personen


5 plakjes bladerdeeg
2 ons ontbijtspek
2 ons Hollandse Gatenkaas (Leerdammer of iets wat er op lijkt)
5 eieren
scheut melk
nootmuskaat


Verder heb je nodig


Ovenschaal rond of vierkant (ik heb rond 23 diameter gebruikt)

Quiche Lorraine
Quiche Lorraine
Quiche Lorraine
Quiche Lorraine

Makkelijk te maken en al 25 jaar de lekkerste Quice Lorraine!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De oven op 225 graden zetten, dan in een maatbeker 5 eieren klutsen met een scheutje melk en wat nootmuskaat toevoegen. Dit over de taart schenken en dan 25 minuten in de oven zetten. De taart wordt op het eind heel bol, dat is niet erg, dat hoort (let alleen op dat hij aan de bovenkant niet te donker wordt).

Serveertip

Als borrelhapje kun je hem alvast voorsnijden...

Bron

Gekregen van een vriendin (Pauline)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Pacobobo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Pacobobo
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top