Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. pommes duchesse

pommes duchesse

Door: markdenheijer

  • Frans Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 23-12-2013

Ingrediënten 4 personen


1 kg kruimige aardappelen
2 eieren
1 1/2 el grove mosterd
1 ons geraspte oude kaas
1 ons roomboter
peper en zout


Verder heb je nodig


Spuitzak
bakpapier
oven


Een recept voor heerlijke pommes duchesse.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen met wat zout in het watergaar en giet af.
Pureer de aardappelen. Voeg de boter de mosterd en het ei toe. Als dit allemaal goed gemengd is tot een gladde puree, voeg de kaas toe en wat zout en peper. Meng het geheel goed.

Laat de puree afkoelen tot handwarm.Verwarm de oven voor op 190 graden. Vul de spuitzak met puree. Leg wat bakpapier op de bakplaat. Spuit de pommes op.

Bak de pommes goudgeel in de oven in ca 20 min.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van markdenheijer
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top