1. Home
  2. Recepten
  3. Carpaccio
  4. Carpaccio Dressing met Blauwe kaas

Carpaccio Dressing met Blauwe kaas

  •  ,
  • Geplaatst op 18-12-2013

Ingrediënten 1 personen




  • 1 eierdooier
  • 2 el Dijonmosterd
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 tl bruine basterdsuiker
  • 5 el plantaardige olie
  • 1 el fijngeknipte verse dile
  • 50 gr gorgonzola



Lekkere dressing voor carpaccio voor als je eens wat anders wilt. Deze is met blauwe kaas en heel lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bedruppel de carpaccio met olijfolie, zeezout en wat peper. Doe de eierdooier voor de dressing in een kom en klop deze los met de mosterd, de azijn en de suiker. Klop er in een dun straaltje de olie door (alsof u mayonaise maakt). Roer er de fijngeknipte dikke door, Doe de Gorgonzola in een aparte kom, giet er 2 el kokend water over en roer het tot een glad mengsel. Roer dit kaasmengsel goed door de dressing. Proef of er nog zout of peper bij moet. De gorgonzola is al vrij zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van psiebe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van psiebe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top