Hemelse Modder

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-12-2013

slagroom kloppen en chocolade smelten

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
(Compositie 1:)
250 gram witte chocolade
2 eieren
witte rum
5 dl slagroom

(Compositie 2:)
250 gram pure chocolade
2 eieren
witte rum
6 dl slagroom

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mixer pan voor au beure marie
plus een schaal die past in de pan

Voorbereiding

alle ingrediten klaar zetten

Bereidingswijze

Chocolade smelten (niet te heet), eieren en rum toevoegen zodat de chocolade vloeibaar wordt.
Slagroom opkloppen en met de chocolade vermengen

daarna compositie 2
chocolade smelten (niet te heet ), eieren en rum toevoegen zodat de chocolade vloeibaar wordt.

De witte compositie op de bruine gieten en licht door spatelen met een houten spatel, totdat er een gemarmerd geheel ontstaat. opstijven en geproportioneerd naar eigen inzicht serveren.

Bron

Max Onneweer van restaurant Linke Loetje

Serveertip

Bijvoorbeeld in ijscoupe.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten