Avocado en Tomaten Salsa

  • Afrikaans, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-12-2013
  • Avocado en Tomaten Salsa

    Avocado en Tomaten Salsa

    Avocado en Tomaten Salsa

Een goede begeleider bij geroosterd vlees of vis. Lekker fris, romig en pittig op de tong.Zien ook mijn blog T-Bone, Geroosterd Aardappelen, Avocado en Tomaten Salsa WEEKENDHAP.
 

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
Tomaten in blokjes
zelfde hoeveelheid avocado in blokjes
1 rode peper, fijn
1 teentje knoflook, fijn
45 ml olijfolie1
t komijnpoeder
bosje verse krulpeterselie of koriander, fijn (ik gebruikte knoflook bieslook)
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng ingrediten door elkaar en laat afgedekt voor een half uur op kamertemperatuur staan.

Bron

Proeven en experimenteren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten