1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Gegrilde schnitzels met limoen en spinazieravioli

Gegrilde schnitzels met limoen en spinazieravioli

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-12-2013

Ingrediënten 4 personen


4 kalfsschnitzels, Olijfolie, Zout, peper, 600 gram trostomaten, 1 eetlepel Italiaanse, kruiden gedroogd, 1 teentje gehakte knoflook, 500 gram verse spinazie raviolis, 4 eetlepels geschaafde parmesan, 1 limoen (geraspte schil en het sap).



Dit is een Italiaans recept met typisch Italiaanse ingredienten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de schnitzels in met olijfolie en laat de schnitzels ca 10 minuten op temperatuur komen buiten de koeling. Grill de schnitzels ca 1 minuut om en om in een matig hete pan. Laat het vlees enige minuten rusten op een warm bord, afgedekt met plastic folie. Bestrooi voor het snijden met zout en peper. Verwijder de kroontjes uit de tomaten en halveer ze. Bak de tomaatjes op laag vuur in de olijfolie. Voeg op het laatst de knoflook, zout, peper en Italiaanse kruiden toe. Kook de ravioli in ca 3 minuten gaar in water met zout. Verdeel de tomaatjes en de ravioli over 4 warme borden. Snij de schnitzels met een scherp mes in twee. Leg ze op de borden en bestrooi met de geraspte limoen en parmesan. Besprenkel met het limoensap en de olijfolie.

Serveertip

Lekker met echte parmezaanse kaas



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top