Pindasoep

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 10-12-2013

Pindasoep met echte stukjes noot

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Water
Boullion
Pindakaas met echte stukjes noot
Peterselie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan
Lepel
Mes

Voorbereiding

Koop de ingredienten

Bereidingswijze

Los vier boullionblokjes op in circa 2 liter water in de pan. Als het water kookt, pak dan snel de lepel en breng hiermee voorzichtig de pindakaas in het water. Nog twee minuten doorkoken en dan serveren met een roosje peterselie

Serveertip

In een kom op een houten plankje met een snede witbrood met boter ernaast. Ook lekker met bier.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten