1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Tomatenquiche met Ricotta

Tomatenquiche met Ricotta

Door: tantefanny

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 09-12-2013

Ingrediënten


1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
500 g Cherry tomaten,gewassen en gehalveerd
500 g ricotta
8 Eieren
1 bosjes gesneden bieslook
Zout en peper
Gesneden nootmuskaat


Tomatenquiche met Ricotta
Tomatenquiche met Ricotta

Een heerlijke vegetarische quiche.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haal het bladerdeeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast en verwarm de oven voor op 220° C
Leg het deeg in een ingevette rechthoekige bakvorm
Druk de randen licht aan. Snijdt het overtollige deeg langs de randen af
Meng de ricotta, eieren en de bieslook door elkaar.Breng het op smaak met peper, zout en nootmuskaat
Vul de taartvorm met het ricotta mengsel. Verdeel hierover de tomaten
Bak de quiche in een voorverwarmde oven van 220° voor ongeveer 35 min.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tantefanny
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top