Pasta met geroosterde paprika en courgette
- Italiaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
Een heerlijke slanke pasta, zonder vlees
Voorbereiding
Snij de Spaanse peper en knoflook fijn
Snij de geroosterde paprika in reepjes
Bereidingswijze
Zet de tomaten op met de fijngesneden Spaanse peper, fijngesneden knoflook, de in reepjes gesneden paprika en een lekkere scheut olijf olie.
Laat dit ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen.
Breng op smaak met zout en peper.
Gebruik een dunschiller om lange slierten van de courgette te snijden tot op het zaad. De zaadlijsten weggooien.
Kook de pasta beetgaar in ruim water en roer door de spaghetti door de saus, meng de courgette slierten erdoorheen en strooi er geraspte kaas overheen.
Bron
Koffietijd (iets aangepast: minder pasta, meer groenten)
Serveertip
Lekker met een rucola salade.