Pannenkoeken gevuld

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-11-2013
  • Pannenkoeken gevuld

    Pannenkoeken gevuld

    Pannenkoeken gevuld

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak pannenkoeken mix
olijf olie
1 ui gesnipperd
1/4 rode-groene en gele paprika
enkele kersentomaatjes
200 gram gehakt
100 gram geraspte kaas
1 eetl Provençaalse kruiden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Maak de pannenkoeken klaar volgens de aanwijzing op de verpakking, en leg ze even apart op een bord.
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en paprika voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. Voeg het gehakt toe en bak dit rul, schep de in partjes gesneden tomaatjes er door.
Verdeel de vulling over de pannenkoek en rol ze op. Leg de opgerolde pannenkoeken in een ovenschaal en strooi er geraspte kaas en Provençaalse kruiden overheen. Bak de pannenkoeken ongeveer 15 minuten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten