1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Pannenkoeken
  6. Pannenkoeken gevuld

Pannenkoeken gevuld

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 24-11-2013

Ingrediënten 4 personen


1 pak pannenkoeken mix
olijf olie
1 ui gesnipperd
1/4 rode-groene en gele paprika
enkele kersentomaatjes
200 gram gehakt
100 gram geraspte kaas
1 eetl Provençaalse kruiden



Pannenkoeken gevuld
Pannenkoeken gevuld
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bereidingswijze

Maak de pannenkoeken klaar volgens de aanwijzing op de verpakking, en leg ze even apart op een bord.
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en paprika voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. Voeg het gehakt toe en bak dit rul, schep de in partjes gesneden tomaatjes er door.
Verdeel de vulling over de pannenkoek en rol ze op. Leg de opgerolde pannenkoeken in een ovenschaal en strooi er geraspte kaas en Provençaalse kruiden overheen. Bak de pannenkoeken ongeveer 15 minuten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Mealsandmore


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Mealsandmore
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top