200 gr MonChou zacht en luchtig
2 eetl. citroensap
2 a 3 eetl. gesnipperde verse koriander
1 teentje knoflook, fijngehakt
600 gr. kalkoenfilet
20 gr. campina botergoud roomboter
1 potje salsa (mild of hot)
1 pak grote wrap tortilla′s
ijsbergsla in reepjes
2 tomaten, in blokjes gesneden
zout & peper
Koekenpan
Ik heb dit recept van de monChou recepten en wil dit met iedereen delen als je een keer wat minder tijd hebt en snel lekker wil eten
1. Klopt de Monchou los met het citroensap.
Voeg hieraan de koriander, knoflook, zout en peper naar smaak toe.
2. Snijd de kalkoenfilet in kleine stukjes en bak deze in een koekenpan met de boter bruin en gaar.
Roer er de salsa door.
3. Besmeer de tortilla′s met het Monchou mengsel. Beleg ze met sla en tomaat en verdeel de kalkoenfilet erover. Rolde totilla′s op.
Lekker in de zomer met rosé erbij jammie
MonChou recept
thegreen 19-11-2013
Dit gisteren gemaakt en gegeten. En zoals gezegd: snel en erg lekker! Dank voor het delen!