Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. hazelnootpatsa

hazelnootpatsa

Door: wendy51

  • Nederlands
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 15-11-2013

Ingrediënten 4 personen


300 gram puur chocolade 70%
3a4 eetlepels kokosolie
300ml gecondenseerde melk van
friese vlag
voor liefhebbers beetje gemalen hempzaad voor omega 3
en 6
snufje zout
225 gram hazelnoten vers uit natuur( winkel)
10 eetl heet water
snufje zout


Verder heb je nodig


Keukenmachine
grote pan
lepel
3 poten 450ml


Lekker

Ontdek meer:

Voorbereiding

Als je verse hazelnoten hebt pel je ze dan rooster je 8 min in oven op 180 gr tot bruine velletjes los laat ondertussen breek chocolade fijn doe de gecondenseerde melk in pan als de noten geroosterd zijn haal de velletjes er af en maal de noten fijn tot het net geen pasta is
kook de potten met deksel uit in kokend water

Bereidingswijze

Doe de melk in de pan en kokosolie er bij en chocolade laat het zachtjes smelten pas op brand snel aan als dat gesmolten is voeg dan de noten en snufje zout toe goed roeren en dan de 10 eetl heet water dan blijven roeren tot het een glad papje wordt en doe het dan in de potten vlug deksel er op



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wendy51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top