Glutenvrije hachée

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 12-11-2013
  • Glutenvrije hachée

    Glutenvrije hachée

    Glutenvrije hachée

Glutenvrije versie van de "gewone" hachée.

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr mager runder stoofvlees
3 uien
50 gr olie of margarine
2 el glutenvrij meel of maïzena
2 laurierbladeren
5 kruidnagels
zout
peper
cayenne
5 el azijn
1/2 ltr water
1 el suiker
1/2 - 1 tl Buisman voor de kleur
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1466,75 kcal
Koolhydraten 54,40 g
Eiwitten 105,08 g
Vetten 89,33 g

Bereidingswijze

Snij het vlees in blokjes en snipper de uien.
Bak het vlees mooi bruin en voeg de uien toe. Laat de uien glazig worden.
Voeg zout, peper uit de molen en cayennepeper toe. Laat de bloem even meebakken.
Voeg het water toe evenals de azijn, laurier, kruidnagels en een schepje suiker.
Laat dit 2 1/2 tot 3 uur stoven op een laag vuur. (Ca. 1 uur in de hogedrukpan.)
Maak op kleur met de Buisman
Lekker met aardappels en rode bietjes of rode kool.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten