1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Mediterrane komkommersalade met schapenkaas

Mediterrane komkommersalade met schapenkaas

  • Mediterraan, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-11-2013

Ingrediënten 4 personen


750 gr komkommer
30 gr garneeramandelen
1 limoen
250 gr schapenkaas in stukjes
100 gr Griekse yoghurt
2 tenen knoflook fijngehakt
10 gr munt fijngehakt



Mediterrane komkommersalade met schapenkaas
Mediterrane komkommersalade met schapenkaas

Voedingswaarde per persoon:
3 gr koolhydraten/171 kcal/13 gr vet/10 gr eiwit

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de komkommer in de lengte in kwarten en vervolgens in plakjes. Rooster in een droge koekenpan de amandelen goudbruin en schud ze op een bord. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil. Pers de vrucht uit. Meng de komkommer met de yoghurt, de kaas, de amandelen, de limoenrasp, het -sap, de knoflook en de munt. Breng de salade op smaak met zout en peper.

Serveertip

Serveer de komkommersalade bij geroosterd of gestoofd lamsvlees.

Bron

Www.jumbosupermarkten.nl



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yellybean
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top