Pulled pork van Boston Butt

  • Amerikaans,
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 08-11-2013
  • Pulled pork van Boston Butt

    Pulled pork van Boston Butt

    Pulled pork van Boston Butt

Hoe maak je Pulled Pork? Dit is een basisrecept.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
•3000 gram Boston Butt
•150 gram Roast Rub
•broodjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ en geduld

Bereidingswijze

Smeer de varkensschouder volledig in met roast rub. Regel de temperatuur exact op de bbq. Plaats het vlees op indirect vuur op de bbq op 120 graden. Reken 2 uur per kilo bereidingstijd. Als de kerntemperatuur 80 graden is mag de varkensschouder van de bbq. 1 uur laten rusten onder aluminiumfolie. Met twee vorken het vlees uit elkaar trekken en op broodjes serveren.

Serveertip

Lekker met een Coleslaw salade en een beetje (zelfgemaakte) BBQ-saus naar keuze

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten