Panini met zalm en geitenkaas
- Europees, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
- Geplaatst op 07-11-2013
Ingrediënten 4 personen
100 gram gerookte zalm1 stokbrood of focaccia
2-3 eetlepels verse groene pesto
1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes)
2 kleine tomaten (in plakjes)
1 bosuitje (in dunne ringetjes)
4 blaadjes verse basilicum
Bereidingswijze
Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes (in)tussen een hete (contact)(grill) en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties