Panini met zalm en geitenkaas

  • Europees, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-11-2013
  • Panini met zalm en geitenkaas

    Panini met zalm en geitenkaas

    Panini met zalm en geitenkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
100 gram gerookte zalm
1 stokbrood of focaccia
2-3 eetlepels verse groene pesto
1 rolletje geitenkaas van 100 gram (in plakjes)
2 kleine tomaten (in plakjes)
1 bosuitje (in dunne ringetjes)
4 blaadjes verse basilicum
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd het stokbrood of de focaccia in vieren en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes (in)tussen een hete (contact)(grill) en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten