1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Japanse keuken
  5. Sashimi
  6. Tonijn Sashimi

Tonijn Sashimi

Door: bianca_b

  • Japans, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-06-1999

Ingrediënten 4 personen


250 gram rauwe tonijn; gefileerd
1 deciliter lichte ~sojasaus
~rijstnoedels ,als garnering



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontvel de vis, leg hem in een vergiet en giet er kokend water over. De vis wordt dan niet gaar. doe hem meteenover in ijskoud water. Dep de vis droog.
Snijd de tonijn tegen de draad in in plakjes. Doe deze in kleine kommen.
Laat de rijstnoedels 5 minuten in heet water trekken. Laat ze uitlekken en afkoelen.
Doe de sojasaus in 4 kleine kommetjes. Leg wat noedels naast de vis en serveer



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top