Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Pesto
  5. Crostini zachte geitenkaas, kerstomaatjes en pesto

Crostini zachte geitenkaas, kerstomaatjes en pesto

Door: pwiggers

  • Italiaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-11-2013

Ingrediënten


Sneetjes boerenbrood (wit of bruin) of plakjes stokbrood
zachte geitenkaas
kleine kerstomaatjes mag geel of rood
basilicum-pesto


Verder heb je nodig


Grill of oven met grill

Heerlijke crostini met geitenkaas, tomaat en pesto
Heerlijke crostini met geitenkaas, tomaat en pesto

Geroosterde stukjes brood met zachte geitenkaas, in plakjes gesneden kerstomaatjes en wat pesto en dan nog even onder de grill. Smullen!

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij grote boterhammen doormidden.
Rooster de plakjes stokbrood en de boterhammen aan één zijde goudbruin.
Snij de kerstomaatjes in niet te dunne plakjes.

Bereidingswijze

Besmeer de niet geroosterde kanten van het brood dik met geitenkaas. Verdeel de plakjes tomaat erover. Smeer wat pesto over de tomaatjes. Leg de crostini nog een paar minuten onder de hete grill tot de kaas wat begint te smelten.

Serveertip

Lekker bij een glaasje wijn of een kopje soep.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top