1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nasi met sperziebonen

Nasi met sperziebonen

Door: williejj

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-11-2013

Ingrediënten 4 personen


300 gram rijst
300 gram sperziebonen
1 ui
1 pak Knorr mix voor nasi
350 gram varkensvlees of kipfilet
2 el blue band vloeibaar



-

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Kook 300 gram in stukken gesneden sperziebonen 5 min. voor en snipper de ui.
Snijd het vlees in kleine blokjes. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een wok of hapjespan en bak hierin het vlees bruin.
Roerbak de sperziebonen en de gesnipperde ui enkele minuten mee.
Voeg de inhoud van de Mix voor Nasi en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 2-3 min. zachtjes doorkoken.
Voeg de gekookte rijst toe en roer het geheel nog eens goed door elkaar.

Bron

Weekmenu.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van williejj
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top