1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. oktoberfeest haantje

oktoberfeest haantje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 02-06-1999

Ingrediënten 4 personen


1 braadklaar haantje
zout, peper
5 eetlepels in dunne plakken gesneden ui
1 bos peterselie
boter




Verder heb je nodig


Romertopf
oven


Super simpel romertopfrecept

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Leg de Romertopf 1 uur in koud water.

Bereidingswijze

Wrijf het haantje van binnen en van buiten in met peper en zout en vul het
met de ui en de peterselie. Vul de vulling aan met boter.
Leg het haantje in de Romertopf, zet de Romertopf in een koude oven, stel de oven in op 250 C en braad het haantje in ca 1 1/2 uur gaar.





Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van romertopf


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van romertopf
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top