Anijsmelk

  • Nederlands,
  • 60-120 min.

Ingrediënten voor een heerlijk avondje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
20 gram steranijs of anijszaad
1 liter melk
30-50 gram suiker
1 eetlepel maïzena
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze



Bind het anijszaad in een doekje.
Houd een klein beetje melk achter.
Breng de rest aan de kook, hang het doekje met het anijszaad erin en laat
het bundeltje een half uur in de hete melk trekken.
Vermeng de maïzena en de suiker met de achtergehouden melk.
Haal het bundeltje anijszaad uit de melk, breng de melk weer aan de kook
en bind haar met de aangemaakte maïzena en suiker.

Bron

Sinterklaas

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

DWvJG avatar
DWvJG

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten