1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Stamppot

Stamppot

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-06-1999

Ingrediënten 4 personen


1 spitskool
4 stronken witlof
1 doosje boursin
2 el gehakte noten (geen cashewnoten)
2 el olijfolie


Verder heb je nodig


Grote pan of wok.
Mes, snijplank


Een stamppot zonder aardappelen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de spitskool in kleine repen. Snij de witlof in ringen. Was de groenten.
Hak de noten klein.

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak de spitskool beetgaar. Smelt de boursin in de spitskool. Roer de witlofringen erdoor. Strooi de gehakte noten erover. Smakelijk eten.

Serveertip

Strooi er ook eens gehakt ei over.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonne_n


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvonne_n
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top