Soba met japanse omelet en zeevruchten

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2013
  • Soba met japanse omelet en zeevruchten

    Soba met japanse omelet en zeevruchten

    Soba met japanse omelet en zeevruchten

Had nog boekweitnoedels liggen die heel smakelijk zijn en er een verrassende smaken gerecht van gemaakt.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr. soba (boekweitnoedels), 3 eieren, 1 vel nori, 1 el mirin, 1 el japanse sojasaus,zout,250 gr. zeevruchten, 1 el oestersaus, 250 gr. kastanje cchampignons, 1 winterwortel,handje sesamzaad, 2x 1 el (rijst)olie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Champinons schoon borstelen. Wortel schillen en in dunne plakjes snijden.Zeevruchten droog deppen.3 eieren loskloppen,met 1el mirin en 1 el japanse sojasaus.

Bereidingswijze

Soba volgens gebruiksaanwijzing koken. $ minuten was het bij mij. Champignons en wortel wokken in olie. Omelet maken door het eimengsel in met olie verhitte koekenpan te schenken. Het norivel bovenop leggen en zachtjes laten stollen. De zeevruchten in beetje olie roerbakken en afblussen met oestersaus.
De soba, groenten,zeevruchten door elkaar roeren. De omelet bovenop leggen.

Serveertip

Lekker met zeewiersalade en sushi gember.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten