Kapsalon
- Nederlands,
- 10-20 min.
Ingrediënten 2 personen
450 gram Franse frietjes400 gram kebab
60 gram kaas
1 zak ijsbergsla mix
2 tomaten
1/2 komkommer
1 jalapeno
knoflooksaus
shoarmasaus
sambal
Benodigdheden
frietpan
wokpan
ovenschaal
snijplank
Voorbereiding
Frietpan voorverwarmen
Oven voorverwarmen
2 tomaten in schijfjes snijden
1/2 komkommer in schijfjes snijden
1 jalapeno in kleine stukjes snijden
Bereidingswijze
450 gram friet bakken 4-5 minuten. Tegelijk de kebab opbakken in een wok pan met 2 theelepels sambal 5 minuten.
Leg de frietjes op de bodem van de ovenschaal. Bedek vervolgens de frietjes met de kebab. Sprenkel daarover de jalapeno stukjes en voeg knoflooksaus en shoarmasaus toe. Bedek het geheel met plakjes kaas en zet de schaal 3 minuten in de oven met de grill aan.
Haal de schaal uit de oven en bedek de volledige inhoud van de zak slamix over de kaas laag. Als finishing touch nog extra knoflooksaus over het geheel.
Zie foto′s