Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • 30-60 min.
  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

  • Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

    Kabeljauw Pakketje uit de oven

heerlijk vis gerecht, kan ook andere witvis gebruiken

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 moten kabeljauw
1 rode ui
1 lente uitje
2 stengels bleekselderie
2 tenen knoflook
4 eetlepels witte wijn
Roomboter
zout en peper
1 gele paprika
1 wortel
Kerrie poeder
Groene pesto
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven 200º
Julienne mesje
Aluminiumfolie

Voorbereiding

Pers de knoflook uit
snijd de rode ui en de lente uit in ringen
Maak julienne van de wortel
peper en zout de kabeljauw
Maak halve ringen van de paprika
schil de bleekselderie en snijd in kleine ringen

Bereidingswijze

Neem 4 grote stukken aluminium folie
Leg op iedere stuk folie de ringen rode ui
De in julienne gesneden wortel
Leg daarop de moten kabeljauw en besmeer met wat groene pesto
Verdeel de paprika en daarover de bleekselderie en lente ui
daarna nog een laagje julienne van wortel
besprenkel met een klein beetje witte wijn
Doe de uitgeperste knoflook door wat roomboter en leg wat stukjes boter op het vis groente mengsel
bestrooi met wat kerrie poeder
Vouw de pakketjes dicht en doe deze in 20 minuten gaar worden in een oven op 200º

Serveertip

Heerlijk met gebakken aardappelen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

repas avatar
repas

Doorsturen

Home Recepten