Kabeljauw Pakketje uit de oven
- 30-60 min.
heerlijk vis gerecht, kan ook andere witvis gebruiken
Ingrediënten 4 personen
4 moten kabeljauw1 rode ui
1 lente uitje
2 stengels bleekselderie
2 tenen knoflook
4 eetlepels witte wijn
Roomboter
zout en peper
1 gele paprika
1 wortel
Kerrie poeder
Groene pesto
Benodigdheden
Oven 200ºJulienne mesje
Aluminiumfolie
Voorbereiding
Pers de knoflook uit
snijd de rode ui en de lente uit in ringen
Maak julienne van de wortel
peper en zout de kabeljauw
Maak halve ringen van de paprika
schil de bleekselderie en snijd in kleine ringen
Bereidingswijze
Neem 4 grote stukken aluminium folie
Leg op iedere stuk folie de ringen rode ui
De in julienne gesneden wortel
Leg daarop de moten kabeljauw en besmeer met wat groene pesto
Verdeel de paprika en daarover de bleekselderie en lente ui
daarna nog een laagje julienne van wortel
besprenkel met een klein beetje witte wijn
Doe de uitgeperste knoflook door wat roomboter en leg wat stukjes boter op het vis groente mengsel
bestrooi met wat kerrie poeder
Vouw de pakketjes dicht en doe deze in 20 minuten gaar worden in een oven op 200º
Serveertip
Heerlijk met gebakken aardappelen