Rundvlees net iets anders

  • > 120 min.
  • Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

  • Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

  • Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

  • Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

  • Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

  • Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

    Rundvlees net iets anders

Ik maak altijd veel , kan makkelijk ingevroren worden, ook wat de jus betreft altijd handig.

Deel dit recept

Ingrediënten
2 kilo rundvlees, iets vet anders gaat het te droog worden.
klein beetje Roomboter
Klein beetje olijfolie
1 fles rode wijn
Runder fond of fond van een blokje, hoeveelheid hangt af van de grote van pan.
2 plakken ontbijtkoek
zout
peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote braadpan

Voorbereiding

zout en peper het vlees
Snijd de ontbijtkoek in stukjes

Bereidingswijze

Doe boter en olie in de pan zodra deze goed heet zijn braad het vlees om en om mooi bruin.
Haal het vlees uit de pan en doe daar de fles rode wijn in, voeg de fond toe en roer dit door elkaar.
Voeg het vlees terug in de pan.
De hoeveelheid van de fond hangt af om het vlees onder te laten staan.
Laat het vlees gedurende een paar uur op een heel laag vuur stoven, een blubje wat je ziet is genoeg.
Voeg als het vlees bijna uit elkaar valt de ontbijtkoek toe en laat deze langzaam mee garen.
er zit weinig vet in maar na afkoelen haal ik het vet als dat er op ligt af.
De over gebleven Jus/ saus is een mooie basis voor andere gerechten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

repas avatar
repas

Doorsturen

Home Recepten