1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. buffelmozzarella met salsa verde

buffelmozzarella met salsa verde

Door: joske9

  • Mediterraan, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-10-2013

Ingrediënten 4 personen


Salsa verde
15 gr basilicumblaadjes
20 gr peterselie
10 gr bieslook
1 teentje knoflook (uitpersen)
1/2 fijngesnipperd sjalotje
2 el kappertjes
200 ml olijfolie
1 tl Dyon mosterd
1 el citroensap
zout en peper

4 bollen buffel-mozzarella
8 el crème fraîche
versgemalen peper



Zalig

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. Maak eerst de salsa verde. Doe alle ingrediënten in een blender en pureer het tot een gladde saus

Bereidingswijze

Snij de mozzarella in plakjes en leg ze dakpansgewijs op een bordje. Verdeel de crème fraîche over de mozzarella en druppel de salsa eroverheen. Bestrooi met wat versgemalen peper.

Bron

Gall en gall



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joske9
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top