1. Home
  2. Recepten
  3. Panna Cotta

Panna Cotta

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-10-2013

Ingrediënten 2 personen


2 witte gelatineblaadjes
1 beker van 250 ml slagroom
1 zakje vanillesuiker
3 el poedersuiker
voor de garnering: aardbeien of frambozensaus.



Lekker en simpel Italiaans dessert

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Week de gelatine ongeveer 5 minuten in ruim koud water. Breng de helft van de slagroom met de poedersuiker en de vanillesuiker aan de kook en laat het mengsel 5 minuten zachtjes koken.

Knijp de gelatine goed uit en los het -van het vuur af op in het warme mengsel. Laat het roommengsel iets afkoelen.

Klop de andere helft van de slagroom stijf en spatel dit door het mengsel voordat dit lobbig wordt.

Verdeel het mengsel over 2 schaaltjes. Laat de Panna Cotta minstens 3 uur in de koelkast opstijven. stort de panna cotta voor het
serveren op bordjes met het sausje erbij.

Bron

Cursus Italiaans koken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van psiebe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van psiebe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top