1. Home
  2. Recepten
  3. Fagiolini speziati (Kruidige mix van sperziebonen)

Fagiolini speziati (Kruidige mix van sperziebonen)

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-10-2013

Ingrediënten 2 personen


200 gr sperziebonen
2 rijpe trostomaten
1 el geroosterde pijnboompitten
1 teentje knoflook fijngehakt
4 el olijfolie
B lange sprieten bieslook
zout en peper



Eens een andere manier voor sperziebonen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de sperziebonen in een pan met ruim kokend water
met zout tot ze nog knapperig zijn.

In een pan met antiaanbaktaag de olijfolie opwarmen en
de knoflook erin fruiten. De tomaten in partjes snijden en
toe voegen. Als laatste de gekookte sperziebonen toe
voegen.

Knip de bieslook fijn en strooi deze naar eigen smaak met
de geroosterde pijnboornpitten over de boontjes

Bron

Cursus Italiaans koken



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van psiebe


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van psiebe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top