Chocoladebollen met sesamzaad
- Europees, Banket
- 20-30 min.
- Geplaatst op 07-10-2013
Servetje bij de hand houden
Ingrediënten 5 personen
250 gr.kleefrijstmeel,65 gr.bruine basterd,100 ml.koud water,100 gr.pure chocolade,in 24 stukjes,80 gr.wit sesamzaad,olie om te frituren.100 gr.pure chocolade,aardbeien of goudbessen.
Benodigdheden
Kommen,gardeBereidingswijze
Rijstmeel in een kom doen en een kuiltje in het midden maken.
De suiker al roerend in 100 ml.water oplossen.
In het kuiltje gieten en het koud water toevoegen.
5 min.in de machine kneden.
Handen met rijstmeel bestuiven en 12 bollen vormen ter grootte van een golfbal.
In de hand pletten,twee stukken chocolade erin leggen en bollen vormen.
Door de sesam rollen.
Enkele bollen frituren en op keukenpapier uit laten lekken.
Serveren met chocoladesaus overgoten en aardbeien of goudbessen.
Bron
Italie
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties