1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. mosselpasta carbonara

mosselpasta carbonara

Door: williejj

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-10-2013

Ingrediënten 4 personen


300 gram schelpjespasta
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
1 courgette, in halve plakjes
300 ml halfvolle melk
1 zakje sausmix voor pasta carbonara
200 ml slagroom
300 gram mosselvlees


mosselpasta carbonara
mosselpasta carbonara

-

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pastaschelpjes in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de ui. Bak de paprika en courgette 4 min. mee.

Voeg de melk met de sausmix toe en breng al roerende aan de kook. Voeg de slagroom met de mosselen toe en verwarm de saus nog 2-3 min. tot de gewenste dikte.

Giet de pasta af. Schep de pasta door de carbonarasaus en verdeel over 4 diepe borden.

Bron

Weekmenu.nl



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van williejj
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top