1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion keuken
  4. Gehakt
  5. Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten.

Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten.

Door: wilmiewillemse

  • Fusion, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-10-2013

Ingrediënten 6 personen


- 6 wraps
- 750 gram gemengde paddenstoelen
- 500 gram (runder)gehakt
- 2 uien
- bosje bosuitjes
- walnoten
- 2 bospaddenstoelen bouillonblokken (AH)
- tijm/salie
- 2 teentjes knoflook
- peterselie
- peper en zout
- olijfolie om in te bakken


Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten

Eerst het gehakt, ui, knoflook, tijm, salie en bouillonblokken.

Eerst het gehakt, ui, knoflook, tijm, salie en bouillonblokken.
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten

Dan de paddenstoelen erbij

Dan de paddenstoelen erbij
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten

Bosuitjes en peterselie erbij

Bosuitjes en peterselie erbij
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten

Alles inelkaar rollen en smullen maar.

Alles inelkaar rollen en smullen maar.
Wrap met bospaddenstoelen, gehakt en walnoten

Walnoten roosteren

Walnoten roosteren

In de herfst kun je optimaal profiteren van een groot assortiment aan heerlijke paddenstoelen, in allerlei soorten en maten.
Het nodigt dan ook uit om er allerlei lekkere gerechten mee te maken. Zo ook deze wrap met een vulling van gehakt, allerlei paddenstoelen, bosuitjes en geroosterde walnoten.
De paddenstoelenmelanges kun je kant en klaar kopen, maar je kunt ze natuurlijk ook samenstellen met de soorten die je zelf het lekkerst vind.
Op deze manier is de herfst echt een feest!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

- rooster de walnoten in een koekenpan
- borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes
- snijd de uien in halve ringen
- snijd de bos uitjes, peterselie en knoflook fijn

Bereidingswijze

- verhit olie in een pan en bak hierin het gehakt rul
- voeg de knoflook en de uien toe
- dan de tijm, salie en de bouillonblokken erbij.
- daarna de paddenstoelen
- laat het geheel nog 10 min. stoven en doe op het laatst de bosuitjes en de peterselie erbij
- maak de wraps warm en schep het mengsel op de wrap
- strooi hierover enkele geroosterde walnoten
- rol de wrap op en het smullen kan beginnen

Serveertip

Liefhebbers van kaas kunnen nog wat geraspte Parmezaanse kaas of een beetje verkruimelde blauwe kaas toevoegen



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top