Rucola met avocado,tomaten en pijnboompitten
- Europees,
- 20-30 min.
- Geplaatst op 05-10-2013
Zoooooooooo klaar
Ingrediënten 2 personen
250 gr.rucola,250 gr.tomaten,4 eetl.olijfolie,2 eetl.citroensap,1 eetl.w.wijnazijn,1/2 teel.poedersuiker,1/2 teel.zout,mesp.niet te sterke mosterd,1 rijpe avocado,4 eetl.pijnboompitten.Benodigdheden
Vergiet,mes,plank,kom.Voorbereiding
Pitten roosteren in een droge pan,avocado schillen.
Bereidingswijze
Rucola wassen,plukken en de tomaten in stukken snijden.
Citroensap,azijn,suiker,mosterd,zout en peper mengen.
Tot slot de olie erdoor kloppen.Rucola en tomaten mengen en met vinaigrette napperen
De avocado in stukken snijden,over de sla verdelen en met pijnpitten bestrooien
Bron
In Zuid-Duitsland
Serveertip
Ik neem er meestal zelf bereide blini`s erbij.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties