Rucola met avocado,tomaten en pijnboompitten

  • Europees,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-10-2013
  • Rucola met avocado,tomaten en pijnboompitten

    Rucola met avocado,tomaten en pijnboompitten

    Rucola met avocado,tomaten en pijnboompitten

Zoooooooooo klaar

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 gr.rucola,250 gr.tomaten,4 eetl.olijfolie,2 eetl.citroensap,1 eetl.w.wijnazijn,1/2 teel.poedersuiker,1/2 teel.zout,mesp.niet te sterke mosterd,1 rijpe avocado,4 eetl.pijnboompitten.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vergiet,mes,plank,kom.

Voorbereiding

Pitten roosteren in een droge pan,avocado schillen.

Bereidingswijze

Rucola wassen,plukken en de tomaten in stukken snijden.
Citroensap,azijn,suiker,mosterd,zout en peper mengen.
Tot slot de olie erdoor kloppen.Rucola en tomaten mengen en met vinaigrette napperen
De avocado in stukken snijden,over de sla verdelen en met pijnpitten bestrooien

Bron

In Zuid-Duitsland

Serveertip

Ik neem er meestal zelf bereide blini`s erbij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten