1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Linzensoep
  5. Rode linzensoep

Rode linzensoep

  • Marokkaans, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-10-2013

Ingrediënten 4 personen


2 liter water
1 grote ui (gesnipperd)
2 tomaten in stukjes (of een blik gepelde tomatenstukjes)
2 teentjes knoflook (persen)
1 zakje soepgroenten (prei, wortel, etc.)
400 gram rode linzen
1 theelepel djintan (gemalen komijnzaad)
4 groenten bouillon blokjes



Kruidige maaltijdsoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Water met linzen en bouillonblokjes aan de kook brengen.
Alles behalve de groenten erbij.
1/2 uur laten koken.
Groenten erbij en nog een 1/2 laten koken.

Serveertip

Tip: Deze soep is nog lekkerder als je hem een poosje laat staan.
Tip 2: Voor de mensen die perse vlees willen, kan je ook een rookworst in plakjes toevoegen.

Bron

Jenny`s recept



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvansanten


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van yvansanten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top