Alu Chana Chaat (Salade met kikkererwten en aardappel)

  • 0-10 min.

indiase salade

Deel dit recept

Ingrediënten
2 Aardappels gekookt en in blokjes gesneden
1 blik kikkererwten ( 400 ml) uitgelekt
1 kleine rode ui in halve ringen gesneden
3 tomaten in blokjes
1/2 tl chaat masala
1/2 tl chili poeder
1/2 tl zout
2 el tamarinde puree
1 el suiker
1 el verse munt gehakt
2 el verse koriander gehakt
1 of 2 groene pepers (naar smaak)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de tamarinde, suiker en een kop water, breng aan de kook en laat afkoelen.

Neem een grote salade kom, meng de bovengenoemde ingrediënten met het tamarinde mengsel.

Koud serveren. de Tamarinde kan evt. door een kop yoghurt vervangen worden.

Bron

Cursus indiaas koken

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

psiebe avatar

Doorsturen

Home Recepten