Gevulde Champignons

  • 0-10 min.
  • Gevulde Champignons

    Gevulde Champignons

    Gevulde Champignons

  • Gevulde Champignons

    Gevulde Champignons

    Gevulde Champignons

  • Gevulde Champignons

    Gevulde Champignons

    Gevulde Champignons

kan als voorgerecht maar ook voor de lunch , alles kan.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 grote champignons per persoon
1 rode klein gesnipperde ui
½ paprika heel fijn gesneden
1 teentje knoflook geperst
een eetl rode/ groene pesto of kruiden pasta ( dit naar eigen smaak
1 jong zacht geitenkaasje van 100gram
of blauwschimmelkaas.
beetje strooi kaas
zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Voorbereiding

Alles snijden
champignons borstelen en van steeltje ontdoen kontje afsnijden en de steeltjes fijn snijden.

Bereidingswijze

Uitje fruiten
paprika snippers en de champignonsteelsnippers toevoegen.
zout en peper
knoflook toevoegen
zacht laten fruiten
het kaas toevoegen en laten smelten
ovenschaal besmeren met boter of olie
Champignons vullen met het mengsel
in de beboterde schaal en bestrooien met geraspte kaas.
in een oven van 200º laten kleuren en warm worden.

Serveertip

Serveren met sla

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

repas avatar
repas

Doorsturen

Home Recepten