Gevulde Champignons
- 0-10 min.
kan als voorgerecht maar ook voor de lunch , alles kan.
Ingrediënten 2 personen
2 grote champignons per persoon1 rode klein gesnipperde ui
½ paprika heel fijn gesneden
1 teentje knoflook geperst
een eetl rode/ groene pesto of kruiden pasta ( dit naar eigen smaak
1 jong zacht geitenkaasje van 100gram
of blauwschimmelkaas.
beetje strooi kaas
zout en peper
Benodigdheden
OvenschaalVoorbereiding
Alles snijden
champignons borstelen en van steeltje ontdoen kontje afsnijden en de steeltjes fijn snijden.
Bereidingswijze
Uitje fruiten
paprika snippers en de champignonsteelsnippers toevoegen.
zout en peper
knoflook toevoegen
zacht laten fruiten
het kaas toevoegen en laten smelten
ovenschaal besmeren met boter of olie
Champignons vullen met het mengsel
in de beboterde schaal en bestrooien met geraspte kaas.
in een oven van 200º laten kleuren en warm worden.
Serveertip
Serveren met sla