1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Spaanse keuken
  5. Garnalen
  6. Garnalen met chillipepers

Garnalen met chillipepers

Door: kobemartin

  • Spaans, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-09-2013

Ingrediënten 4 personen


1tl plantaardige olie
1tl sesamolie
3 teentjes knoflook (geperst)
3 rode chilipepers (fijngehakt)
1 kg scampi`s (gepeld)
1el bruine suiker
90ml tomatensap
1el ketjap


Verder heb je nodig


Wok


Heerlijke amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Pers de look
Hak de pepers fijn
Pel de scampi`s

Bereidingswijze

Verhit de oliën op matig vuur in de wok.
Voeg de look en chilipepers toe en roerbak ca. 1min

Voeg de garnalen toe en roerbak het geheel 2min tot de garnalen verkleuren.

Voeg al roerend de bruine suiker, tomatensap en de ketjap toe en roerbak nog eens 3min.

Serveer heet.

Serveertip

Kan ook als hoofdgerecht met noodles of rijst.

Bron

Da`s pas koken: tapas



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kobemartin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top