1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Karamel

Karamel

  • Amerikaans, Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 21-09-2013

Ingrediënten


1 blikje gecondenseerde melk (397g)



Karamel
Karamel

Met een blikje gecondenseerde melk maak je in een handomdraai heerlijke karamel. Nou ja, handomdraai.... met weinig moeite, maar wel wat oplettendheid!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook het gesloten blikje 4 uur in een pan met ruim water. Controleer regelmatig of er nog voldoende water in de pan zit. Zoniet? Dan meteen water toevoegen, want ontploffingsgevaar ligt op de loer. Ongeopend kun je de blikjes karamel prima bewaren: stop dus meteen wat extra blikjes in de pan! Laat de blikjes eerst helemaal afkoelen voordat je ze opent.

Serveertip

De karamel is heerlijk in en op taarten, over ijs en tussen 2 koekjes.

Bron

Delicious oktober 2013



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanvk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanvk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top