1. Home
  2. Recepten
  3. Zalm
  4. Risotto geitenkaas en zalm

Risotto geitenkaas en zalm

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-09-2013

Ingrediënten 4 personen


750 ml kippenbouillon
olijfolie
1 ui, gesnipperd
300 gram risotto rijst
1 glas witte wijn
600 gram verse spinazie
200 gram gerookte zalm, in reepjes
200 gram zachte geitenkaas



Dit recept zal in vele variaties voorbij komen, maar mijn moeder die zeer precies was, maakte het zo.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit wat olie in de pan en fruit de ui.
2. Voeg rijst toe en bak tot de korrels glimmen en blus af met witte wijn. Klein slokje tussendoor mag ook.
3. Voeg een deel bouillon toe en laat pruttelen.
4. Kook in een andere pan de spinazie.
5. Als de rijst droog wordt, voeg steeds wat bouillon bij.
6. Net voor de rijst gaar is, spinazie, zalm, geitenkaas erdoor roeren en verwarm tot de kaas gesmolten is. Het wordt er lekker smeuïg van.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francien_opdebeker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van francien_opdebeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top