Vegetarische Tortilla`s voor de BBQ

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 11-09-2013

diverse voorbeelden voor vullingen voor een lekkere gevulde tortilla voor een vegetarische BBQ

Deel dit recept

Ingrediënten
*salsasaus voldoende om de tortilla te bestrijken, avocado in kleine stukjes, 2 bosui in stukjes, geraspte kaas
*roomkaas voldoende om de tortilla te bestrijken, gegrilde paprika uit een pot
*150 cc zure room, 100 gram geraspte kaas, 1 theelepel chilipoeder, peper, gehakte bosui of veel bieslook
* blik gepureerde kidneybonen, half blikje mais, fijngesneden rode paprika, 100 gram geraspte kaas, 100 ml zure room, bieslook, klein blikje tomatenpuree, 1 theelepel chilipoeder
* experimenteer met brie of andere kaassoorten en vul na bakken rijkelijk met sla
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

* bevochtig de tortilla`s licht aan één kant
* verdeel de vulling over 3 tortilla`s en bedek deze met de 3 andere tortilla`s waarbij de vochtige kant aan de buitenkant zit
* bak 3-5 minuten op de BBQ

of zonder te bevochtigen circa 10 minuten elke kant in aluminiumfolie

of verdeel de vulling over de helft van 6 tortilla`s en bak deze dubbelgevouwen

Serveertip

server in punten gesneden

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten