
750 gr tomaten
6 plakjes bladerdeeg
4 eieren
1 bakje kruidenroomkaas (zoals Garlan, Boursin of Paturain)
Springvorm of siliconen bakvorm
Heel eenvoudig recept, lekker voor het hele gezin! Bovendien ziet het er mooi uit, en past het in ieders budget.
Bekleed de bakvorm met bladerdeeg.
Meng de eieren met de kruidenroomkaas en giet dit op de bladerdeegbodem.
Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadlijsten.
Leg de tomaten met de ronde kant naar boven in het eiermengsel.
Ongeveer 30 minuten afbakken in de oven.
Serveer er evt een salade bij.
ArankaWK 03-12-2013
Beste, de foto die je bij de tomatentaart gebruikt hebt heb je van mijn website afgehaald http://natriumarm.eu/vegetarisch/tomatentaart-met-geitenkaas-en-pesto/ en is mijn eigendom. Graag hem hier verwijderen.
Jannie27 11-11-2013
Vanavond Gemaakt met gepelde tomaten uit blik en zonder vel ;-)
seferine 19-09-2013
Ik zou het velletje er vanaf halen, dit eet toch niet lekker?
Cecileg 17-09-2013
We hebben vanavond gesmuld van deze taart. Heerlijk bedankt voor het delen. Lieve groet Cecile
landmeter 14-09-2013
gisteren gemaakt, was smullen ! toppie van eenvoud en smaak.
oven op 190 ( gasoven) 25-30 minuten of 180 ( hete lucht) 20-25 minuten
toppertje !!